Monday, November 20, 2017

De naam Remigius is ontstaan toen Remy Ris er bij toeval achter kwam dat zijn voornaam eigenlijk het verkleinwoord is van het Latijnse Remigius. Praktisch betekent het "hij die de helpende hand biedt" of "hij die het antwoord heeft". De naam voor het bedrijf was geboren!

Remigius is als geen ander bekend in de Haagse regio. De laatste tijd ook steeds meer in het Westland en Rijnmond. Kandidaten die van baan willen veranderen kiezen voor een betrokken werving en selectiebureau met veel marktkennis. Remigius is een bureau dat graag 'outside the box' denkt. Zo zijn er kandidaten die stuurloos ronddobberen of twijfelen aan hun marktwaarde en kwaliteiten. Aan de hand van hun verhaal kunnen zij bij ons idee├źn opdoen en nieuwe kansen zien.

Onze kwaliteit zit in onze flexibiliteit. U kunt ons tot ver buiten kantoortijden bereiken. Ook onze kennis binnen de techniek is groot, niet op de laatste plaats vanwege onze technische achtergrond en opleidingen. Tenslotte hebben wij zeer concurrerende tarieven voor al onze producten. Wij bouwen op 14 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Opgedaan bij drie grote Nederlandse bureau's. Wilt u hier meer over weten, kijk dan eens op LinkedIn of volg ons op Twitter! Remigius - kwaliteit boven kwantiteit !

Share this post