Monday, November 20, 2017

Ik zoek werk

Naast het bedienen van onze opdrachtgevers bij het invullen van vacatures, richten wij ons ook zeer sterk op de kandidaten zelf. In de praktijk houdt dit in dat wij jou als kandidaat de mogelijkheid bieden om op basis van jouw wensen ons te laten zoeken naar een geschikte functie in de regio Den Haag. 

Zijn deze functies er niet, dan gaan wij gericht voor jou op zoek en zullen we jouw gegevens voorleggen aan bedrijven die passende vacatures hebben open staan. Uiteraard worden daarbij jouw persoonlijke gegevens zoals naam en adres niet doorgegeven. Pas als een bedrijf interesse in jou heeft en je wil uitnodigen voor een gesprek zullen we deze gegevens bekend maken. En dan alleen met toestemming van jou! Op functies die door Remigius op de eigen website of op vacaturesites worden gemeld kan je uiteraard solliciteren.

Onze werkwijze

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek zal bestaan uit een bespreking van jouw CV en een persoonlijke kennismaking met jou als persoon. Vervolgens kan het zijn dat wij een kennistest afnemen om te kijken op welk (functie)niveau wij aansluiting in vacatures kunnen vinden en zullen wij beoordelen of wij je voor de betreffende functie in aanmerking komt.

Share this post